Innovation på femte sal

Vi er et konsulent- og udviklingshus med speciale inden for arbejdsgangsanalyse- og design, implementering og effektvurdering. Vi har særligt fokus på digitalisering og de forandringer, den kan medføre.
 

Kontakt

Vi kortlægger og visualiserer handlinger, interessenter og deres relationer og styrkeforhold for at designe optimale løsningsmodeller. Gennem de seneste år har vi øget vores fokus på design, visualisering og produktudviking. Vi skaber produkter, der understøtter de mest hensigtmæssige arbejdsgange og skaber den bedste oplevelse for brugerne.

Vi tænker nyt og holder os på forkant med den teknologiske udvikling, så vi kan tilbyde smidige løsninger, som justeres i takt med forandringer i jeres organisation. Jeres behov driver vores arbejde, og vi helmer ikke, før vi står med en løsning, der præcist passer til jeres mål og ønsker. Vi bygger vores løsninger for og sammen med vores brugere.

Vi er et lille energisk konsulentfirma med speciale i design, implementering, evaluering og digitalisering i sundhedssektoren. Vores faglige grundlag er arbejdsgangsanalyse og design, som vi udfører med fokus på relationer og netværk. Vi tager udgangspunkt i vores viden om og forståelse for samspillet mellem mennesker, teknologier og arbejdsgange, som forandringen påvirker.

(+45) 6179 6957
(+45) 6179 6967

Flæsketorvet 68, 1. sal (SOHO)

info@symmetric.dk

 

Skriv til os

 

 

Vores dør er altid åben – kom indenfor og mød os!