Det er med stor glæde at Symmetric ApS kan introducere vores nyeste produkt. PPR Konsultativ.

PPR Konsultativ er en app, udviklet i samarbejde med Gladsaxe Kommune omkring dokumentation af konsultative ydelser. Med PPR Konsultativ får du mulighed for nemt og digitalt at dokumentere hvor mange børn der modtager en forbyggende indsats og hvor mange af disse børn, som efterfølgende bliver en sag i PPR, hvor en konsultativ indsats ikke viste sig tilstrækkelig.

PPR konsultativ er en app som registrerer og indsamler anonymiserede data om potentielle PPR sager. Formålet med appen er at give det bedst mulige udgangspunkt for at vurdere om barnet/den unge har behov for PPR og skal oprettes som en reel sag. Systemet deler data mellem enheder og giver mulighed for koordinering på tværs af distrikt teams.

PPR Konsultativ er en cloud baseret løsning, der integrerer til kommunens AD, så medarbejdere kan logge ind, med deres almindelige Windows-brugere. Data indhentet med PPR Konsultativ kan trækkes ud og hentes af Kommunes egne IT systemer eller vises direkte i systemet.

PPR Konsultativ er en abonnementservice, som betyder at du køber et månedligt abonnement. Vi tager os af alt det tekniske herunder hosting, support og vedligehold.

Læs mere på: https://www.pprkonsultativ.com

Kontakt os for yderligere information på: Info@symmetric.dk eller direkte på telefon: Silas Lilleøre # 6179 6967 eller Jari Friis Jørgensen #6179 6957