Vi har haft så travlt i forretningen, at vores ansigt udadtil – symmetric.dk – har måttet vente lidt på en længe planlagt fornyelse. Så meget desto mere er det en stor glæde for os at præsentere jer nu for Symmetrics nye digitale hjem!

Ikke kun nye flasker

På det nye symmetric.dk vil I som altid kunne finde løbende opdateret beskrivelser af vores konsulentydelser og digitale løsninger, med krydsreferencer til beslægtede ydelser og relevante cases. Vi har arbejdet hårdt på, at hjemmesiden skal afspejle vores forretningsmæssige fokus på brugervenligt, intuitivt og æstetisk design. Den udgør hjørnestenen i en sammenhængende, genkendelig visuel identitet for samtlige produkter fra vores virksomhed, og understøtter de fælles kendetegn for vores ydelser: behovsdrevet innovation, helhedssyn og dyb brugerinvolvering.

Vi du vide mere om hvad vi tilbyder?

Gå på opdagelse i den nye symmetric.dk her og følg os på Linkedin. Her skriver vi løbende om nye ydelser, produkter og opdateringer af vores eksisterende produkter, men også om emner af generel relevans for vores ekspertiseområder, blandt meget andet arbejdsgangsdesign, innovationsprocesser og digitalisering.