Effektiv SystemAdgang

Forbedring af loginprocesserne for klinikere

Gennem fem år har Symmetric udført en lang række opgaver i forbindelse med at formindske den tid klinikere bruger på tilgå IT-systemer. Vi har hjulpet Region Hovedstaden med at få ESA-projektet til at forbedre loginprocesserne på trods af udfordringer i forhold til en kompliceret IT-infrastruktur, stor organisation og mangfoldige arbejdsgange. Yderligere har vi været involveret i projektet Hurtig Adgang til Mobile Læger og Sygeplejersker (støttet af ABT-fonden/Fonden for Velfærdsteknologi).

Symmetric har udført følgende slags opgaver i forbindelse med virtualisering og SSO-projekter (ESA pilotprojekter og Hurtig Adgang): Kvalificering af business case, Visualisering af potentiale, Projektledelse, Formativ evaluering samt Effektevaluering. Sammenlagt har Symmetric løst 20 konkrete opgaver relateret til virtualisering og SSO på omkring 10 hospitaler. Over 500 undersøgelsestimer der involverer observationer og interviews med klinikere om loginpraksis er med til at udgøre den solide erfaringsbase, som gør Symmetric i stand til at hjælpe med at få virtualisering og SSO-tiltag til at virke i praksis.

Ligeledes har Symmetric foretaget flere spørgeskemaundersøgelser for at undersøge klinikeres holdninger til at tilgå IT-systemer, og har derfor et solidt vidensgrundlag at arbejde udfra.