TO+ Nursing Home

nyt modul til plejecentre

Behov for løsning til plejecentre

Efter at vores TO+ platform blev skudt afsted ud til en række kommuners hjemmeplejer, opstod der et ønske om en lignende platform til brug i plejecentre. Vi har taget opgaven på os og i et nært samarbejde med de interesserede kommuner, har vi designet en platform med værktøjer specifikt udviklet til at opfylde behovene på et plejecenter – Tag godt imod: TO+ Nursing Home.

Samme mål, nye funktioner

Målet er stadig det samme – at sikre større opmærksomhed på ændringer i borgerens tilstand som giver mulighed for hurtigere beslutningsprocesser og tidlige, målrettede indsatser.

TO+ Nursing Home er en tilkøbspakke til TO+, som med samme brugervenlige design har en tavleoversigt med integrerede værktøjer specifikt designet til brug af medarbejdere i samme hus. Platformen fungerer som medarbejdernes daglige overblik og registreringsværktøj og sikrer, at medarbejdere på tværs af fagligheder og opgaver altid kan få det fulde overblik over beboeres status. Med TO+ Nursing Home får man app-værktøjerne og triage-overblikket som kendes fra TO+. Derudover får man nye værktøjer, et udvidet borgerindblik og -tavleoversigt som giver overblik og registreringsmuligheder på centrets stationære computerskærme.

Kom i gang

TO+ Nursing Home er allerede i brug i to kommuner og vi vil gerne hjælpe endnu flere kommuner med at skabe overblik på deres plejehjem. Uanset om I allerede bruger TO+ eller om I endnu ikke er kommet igang, er det muligt at få TO+ Nursing Home.

Er I interesseret i at implementere TO+ Nursing Home i jeres organisation, vil vi meget gerne høre fra jer. Vi kommer gerne på besøg og giver en demonstration, så I selv kan opleve de mange fordele ved at kombinere TO+ Nursing Home med TO+. Efterfølgende får I bl.a. adgang til et testmiljø, som giver jer mulighed for at afprøve systemet.

Kontakt os her: info@symmetric.dk

Eller ring på: (+45) 6179 6957