TO+ Opdatering

Version 2.0 samt øget fokus på effekt

Tidlig Opsporing Plus er en platform til tidlig opsporing af sygdomstegn for ældre medicinske patienter for hjemmeplejen, på plejecentrene og i hverdagsrehabiliteringsforløb. Det består af en række værktøjer, der registreres på mobile enheder og en tavle, der giver overblik og forbedrer samarbejde og kommunikation på tværs af faggrupper og vagtlag i arbejdet med tidlig opsporing af sygdomstegn.

Vores tilgang er at designe brugervenlige og behovsdrevne digitale løsninger, med stor fokus på dets implementering og forankring i den daglige praksis. Dette forsøger vi afspejlet i vores design, som tilpasses de behov og ønsker vi modtager fra vores kunder.

I den seneste tid har vores designteam har arbejdet hårdt på at forbedre brugeroplevelsen af TO+. Dette har udmøntet sig i et nyt design, der er mere intuitiv og vil gøre arbejdet med tidlig opsporing endnu bedre. Se nogle af de nye skærmbilleder og designs på vores produktside.

Ud over at TO+ skal se godt ud skal det også have en effekt og visualisere denne effekt. Vi arbejder i øjeblikket på at tilføje yderligere statistikværktøjer til TO+. Dette vil både gøre det muligt at måle på effekten af arbejdet med tidlig opsporing samt give ledelsen data, der kan bruges til at systematisere og monitorere udviklingen og anvendelsen.

Kontakt os på info@symmetric.dk eller +45 6179 6957 hvis du vil vide mere. Du kan læse mere om TO+ på vores produktside her.